KIA Magentis (EF) `2000 - Седан (Южная Корея)
HW100 - 45000
UAW55 - 105000
RRW100 - 175000
PKRR - 7500
 

Kia Magentis

Kia Magentis
Виробник - Kia
Батьківська компанія - Hyundai Motor Company
Роки виробництва - 2001-
Попередник(и) - Kia Clarus
Наступник(и) - Kia Optima
Стиль кузова - седан
Подібні - Citroën C5 / Chevrolet Epica / Ford Mondeo / Honda Accord / Mazda6 / Hyundai Sonata / Opel Insignia / Peugeot 407 / Renault Laguna / Toyota Avensis / Volkswagen Passat / Škoda Superb

Kia Magentis - це седани, що виробляються компанією Kia з 2001 року.

Kia Magentis EF (2001-2005)
Kia Magentis - перший плід спільних зусиль двох корейських компаній Hyundai і Kia. Дебют автомобіля відбувся на автосалоні в Парижі в 2001 році. Новинка одержала багатообіцяюче ім'я, яке склали з двох англійських слів «чудовий» та «шляхетний». До речі, на деяких ринках цей автомобіль відомий як Kia Optima.
Magentis побудований на одній платформі з Hyundai Sonata четвертого покоління, виконаний виключно в кузові седан.
Kia Magentis пропонує два бензинових чотирициліндрових двигуна: 2,0 л потужністю 136 к.с. і 2,5 л V6 потужністю 160 к.с.
Двигуни агрегатуються з 5-ти ступінчатою механічною коробкою передач або 4-ступінчатим «автоматом» Tiptronic.
Базова комплектація включає: подушку безпеки для водія, кондиціонер, електроприводи стеклопод'емников і електроприводи дзеркал заднього виду, ABS, протитуманні фари, дзеркала заднього виду з підігрівом. Серед опцій значаться: система контролю якості повітря, шкіряний салон.
Завдяки системі контролю зчеплення з дорогою TCS автомобіль залишається стійким, навіть при виконанні маневрів у надзвичайних ситуаціях.
У разі зіткнення, безпеку забезпечать фронтальні подушки безпеки, а запобігти допоможе чотирьох канальна ABS, відстежує рух кожного колеса, доповнена системою EBD розподіляє гальмівні зусилля, для укорочення гальмівного шляху.
У 2003 році Magentis придбав оновлений дизайн. Гармонійну легко впізнавану зовнішність перших Magentis відрізняла приємна проєвропейська стриманість - нічого особливо вигадливого. А от у дизайні нового Magentis стилісти Kia відійшли від колишньої лаконічності, зробивши акцент на агресію. Суворі прямокутні фари розділили на два сектори, змінили форму решітки радіатора, бампера, капота і протитуманних фар.
У базову комплектацію тепер входять, крім попереднього набору, дві подушки безпеки і противобуксовочная система. Разом з тим в стандартне оснащення додали чергові корисні дрібниці на зразок внутрішнього дзеркала з покриттям антивідблиску і газових упорів, які підтримують капот і кришку багажника.
Приладова панель простенька з вигляду, насправді дуже практична. Все тут на увазі: тахометр зі спідометром рознесені по краях, між ними квадрат, в якому іноді спалахують лампочки. До того ж продумано виглядає підсвічування - червона стрілка переміщається по кругляша не одна, а з тінню, що досить ефектно виглядає вночі.
Непогано вдалися конструкторам Kia місця другого ряду: досить багато простору для ніг, плюс підлокітник обладнаний двома підстаканниками. Словом, удвох там можна розташуватися цілком комфортно.

Kia Magentis 1 (2001-2003)
Kia Magentis 1 (2001-2003)
Kia Magentis 1 фейсліфт (2003-2005)
Kia Magentis 1 фейсліфт (2003-2005)

wikipedia.org (ua)